Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ  Α.Ε.
ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 39 ΤΗΛ.ΦΑΧ 2310 547148
 www.epothx.org  mail  enosipra@otenet.gr

Ημέρες και Ωρες εξυπηρέτησης κοινού:
Τρίτη, Πέμπτη Παρασκευή 11:30-15:00
 και Τετάρτη: 15:00-18:30

                                                              Α.Π.: 42/15.3.2013

1.  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΄Ενωσής μας με αυξημένη συμμετοχή των συναδέλφων και παρουσία του Προέδρου της ΠΟΕΠΠΠ κ. Κ.Τοπτσιδη.

Μετά την εκλογή του προεδρείου της γ.σ., παρουσιάστηκε αναλυτικά ο οικονομικός απολογισμός του 2012 και ο προϋπολογισμός για το 2013. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Ενωσής μας κα Α. Τζαμπαζλή παρουσίασε το διοικητικό απολογισμό αναφερόμενη σε όλες τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις του Σωματείου μας κατά τη διάρκεια του 2012 σχετικά με τα ζητήματα που απασχόλησαν το σύνολο του κλάδου αλλά και ειδικότερα τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις πολλών συναδέλφων, οι οποίοι κάλυψαν όλο το φάσμα των προβλημάτων που μας απασχολούν, όπως το 10% στα μικρά κέρδη των παικτών, την προμήθειά μας, το Στοίχημα, το φορολογικό, τα vlt's, το εφαπαξ, το ωράριο λειτουργίας κλπ.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος ενημέρωσε τους παριστάμενους λεπτομερώς σχετικά με τα τρέχοντα θέματα, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των συναδέλφων, ενώ ολοκληρώνοντας τόνισε για μια ακόμη φορά ότι τόσο τα Σωματεία όσο  και η ΠΟΕΠΠΠ είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν κανενός είδους αποκλεισμό για κανένα πρακτορείο από τις επερχόμενες εξελίξεις.

Οι εργασίες της Γ.Σ. ολοκληρώθηκαν με την έγκριση – υπερψήφιση του οικονομικού απολογισμού-προϋπολογισμού και του διοικητικού απολογισμού, ανανεώνοντας  αφενός την εμπιστοσύνη των συναδέλφων προς τη Διοίκηση της ΄Ενωσής μας και καταδεικνύοντας αφετέρου την ανάγκη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά ενισχύοντας με έργα και αγώνες τις θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου μας.

2. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Παρατείνεται εως την Παρασκευή 22 Μαρτίου η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο σεμινάριο για τους Τεχνικούς Ασφαλείας. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου.

Οι δε συνάδελφοι που εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου (2310 547148) ή με τον Αντιπρόεδρο κ. Στράτο Κοτάνη (2310 943 370) για να ενημερωθούν για τα διαδικαστικά (συμπλήρωση αίτησης κλπ). 

2. www.epothx.org  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα λειτουργεί ανανεωμένο το site του Σωματείου μας στη ΝΕΑ ηλεκτρονική  διεύθυνση  www.epothx.org όπου μπορείτε πλέον να έχετε άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για τα ζητήματα που μας αφορούν. Επίσης, όπως ήδη έχετε διαπιστώσει, το Σωματείο έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ενημέρωσης όλων των συναδέλφων για τα θέματα που μας αφορούν μέσω της αποστολής SMS στα κινητά σας τηλέφωνα.  Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μην υπάρχει ούτε ένας συνάδελφος της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής ανενημέρωτος. Για το λόγο αυτό παρακαλείται όποιος συνάδελφος, δεν έχει λάβει sms από το Σωματείο, να επικοινωνήσει στις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Ενωσης δίνοντας τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, για να συμπεριληφθεί στη μαζική αποστολή sms,

Για την ΄Ενωση

Αναστασία Τζαμπαζλή                                                                       Κωνσταντίνα Κυριακίδου

Πρόεδρος                                                                                                     Γραμματέας    
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ