Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ "ΞΥΣΤΟ' , ΛΑΧΕΙΑ.

Posted by ενωση πρακτορων On 3:32 π.μ.
Συνάδελφοι

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις που αφορούσαν την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας για το ΞΥΣΤΟ και τα ΛΑΧΕΙΑ δεν τελεσφόρησαν με ευθύνη του ΟΠΑΠ . 
Οι συνεργάτες μας επέδειξαν αρνητική διάθεση στο να συμφωνηθεί ένα σχέδιο σύμβασης που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Αντ” αυτού, μας πρότειναν το ίδιο σχέδιο με αυτό των χονδρεμπόρων και των περιπτεριούχων, το οποίο προβλέπει εκτός των άλλων, πίστωση της προμήθειάς μας μετά από 4 κληρώσεις (28 ημέρες) και εφ' όσον έχουν εξοφληθεί αυτές! Επιπροσθέτως, το προτεινόμενο από τον ΟΠΑΠ σχέδιο σύμβασης προβλέπει 10% προμήθεια για τους 3 πρώτους μήνες της συνεργασίας, 8% για τους επόμενους και μέχρι το τέλος Απριλίου του 2015 και κατόπιν, η προμήθειά μας να διαμορφώνεται ανάλογα με τα αποτελέσματα του παιχνιδιού και ανάλογα με τα επιχειρησιακά σχέδια του ΟΠΑΠ!!!!
Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να γίνει αποδεκτό από εμάς και απαιτήσαμε να συμπεριληφθεί η παράγραφος, όπως υπάρχει ήδη στην Ατομική Σύμβαση, οτι '' για οποιαδήποτε αλλαγή στην προμήθειά μας, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ''.

Καλούμε τους συνεργάτες μας να επιδείξουν την απαιτούμενη σύνεση σ' αυτή τη συγκυρία και τον προσήκοντα σεβασμό απέναντι στο Δίκτυο που με την υπερεργασία του γιγάντωσε εδώ και 50 έτη αυτόν τον Οργανισμό , καθιστώντας τον κολοσσό στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι για ψίχουλα δεν πρόκειται να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην προώθηση των νεων προϊόντων της εταιρίας.

Συνάδελφοι, επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να απεμπολήσουμε τα δικαιώματά μας, τα οποία με τόσους αγώνες έχουμε κατακτήσει, σας καλούμε:

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ “ΞΥΣΤΟ”¨ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!
Η τηλεφωνική παραγγελία ΞΥΣΤΟ στον αριθμό 801.. σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.


Για την Ένωση


Αναστασία Τζαμπαζλή                                                                         Ευστράτιος Κοτάνης
Πρόεδρος                                                                                              ΓραμματέαςΥ.Γ.   Σας επισυνάπτουμε το χτεσινό δελτίο τύπου της ομοσπονδίας μας για το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ 28/4/2014
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 - FAX: 210 5229289
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 28 Απριλίου 2014
Το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύνολο των πρακτόρων και με δηλωμένη την επιθυμία του να προχωρήσει από κοινού με την ΟΠΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο του υπεύθυνου και περιοριστικού παιχνιδιού, αποφάσισε να εισηγηθεί θετικά για την υπογραφή σύμβασης λιανικής πώλησης Παραδοσιακών και Στιγμιαίων Λαχείων από τους πράκτορες-μέλη της με βάση το τελευταίο σχέδιο που προσκομίστηκε, υπό την προϋπόθεση ότι θα προβλεφθεί ότι η οποιαδήποτε αλλαγή προμήθειας θα πρέπει να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΟΕΠΠΠ.
Η ΠΟΕΠΠΠ παρά τις εξαντλητικές διαβουλεύσεις στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που της δόθηκε με την Διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δεν κατέστη δυνατόν να έρθει σε συμφωνία ώστε να υπογραφεί σύμβαση αμοιβαίας αποδοχής, προώθησης και διακίνησης των προϊόντων της μέσα στα πρακτορεία του δικτύου μας.
Ως εκ τούτου, μέχρι νεώτερης επίσημης ενημέρωσης της Ομοσπονδίας μας ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ δεν υπογράφει καμία σύμβαση από όποιον και αν του προταθεί με σκοπό την προώθηση των προϊόντων της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ.
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, η ΠΟΕΠΠΠ καλεί τις διοικήσεις όλων των Σωματείων της χώρας, να ενημερώσουν όλους τους πράκτορες και να ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ .

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Παναγιώτης Ντόμαλης


  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ