Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟΘΧ

Posted by ενωση πρακτορων On 2:43 π.μ.
                                                                  Α.Π. : 32 / 10.03.15
Από τον Δ.Γραμματικόπουλο
Υπεύθυνο Τύπου
 Συνάδελφοι,

             Οι επαφές του Σωματείου μας με κυβερνητικούς παράγοντες συνεχίστηκαν και σήμερα με σκοπό την ενημέρωσή τους για τα δύο φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούν αυτό το χρονικό διάστημα.       
              Αντιπροσωπεία μελών του δ.σ. με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Α. Τζαμπαζλή  συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Δημήτρη Μάρδα, στα πλαίσια επίσκεψής του στην πόλη μας και του έθεσε το θέμα της κατάργησης της πρόβλεψης επισφαλών απαιτήσεων (τεκμαρτό), τονίζοντας την αναγκαιότητα της επαναφοράς του με αναδρομική ισχύ και για τις φετινές μας φορολογικές δηλώσεις.  Επιπροσθέτως, τέθηκε το ζήτημα που προέκυψε με το υπό διαβούλευση προτεινόμενο από τον ΟΠΑΠ «Σχέδιο Κανονισμού Πρακτόρων ΟΠΑΠ», για το οποίο και ζητήσαμε την άμεση απόσυρσή του από τη «Διαύγεια» μιας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε  σε καμία διαδικασία διαβούλευσης των συμβατικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας όσον αφορά τις σχέσεις μας με τον Οργανισμό.
             Ακολούθησε συνάντηση για τα ίδια θέματα με την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μ. Κόλλια Τσαρουχά, η οποία δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματά μας στα αρμόδια κλιμάκια της Κυβέρνησης. Το δίκαιο των αιτημάτων μας στη συνάντηση αυτή στήριξε με τις ενέργειες του και την προσωπική του παρουσία ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μανδρίνος.
           Ανάλογη επαφή με την ίδια ατζέντα θεμάτων, η Ένωσή μας είχε και με τη βουλευτή Χαλκιδικής και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κα Κατερίνα Ιγγλέζη.

Συνάδελφοι.
             Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να συναντάται με κρατικούς φορείς προκειμένου να τους γνωστοποιήσουμε τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν και να επιδιώξουμε την ανεύρεση επωφελών λύσεων. Παλεύουμε για το μέλλον μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με αυτό. Ελπίζουμε σε θετικά αποτελέσματα.                                              
Η ενημέρωσή σας θα είναι συνεχής.
Για την Ένωση
    Η Πρόεδρος                                                              Ο Γραμματέας

   Α. Τζαμπαζλή                                                              Ε.  Κοτάνης 
Categories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ