Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Posted by ενωση πρακτορων On 2:54 π.μ.


Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Σχετικά με τις ενέργειες  που αφορούν στο σημαντικό θέμα του παράνομου στοιχηματισμού σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου μας αποτελούμενη από τους  κα Μ. Φτίκα, Θ. Μαστορίδη & Θ. Τσιαμπάζη συναντήθηκαν με τον κ. Ρήγοπουλο Διευθυντή της Επιτροπής του ΟΠΑΠ για την καταπολέμηση παράνομου στοιχηματισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ρηγόπουλος ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει προκειμένου να κατασταλεί το φαινόμενο του παράνομου στοιχηματισμού που τόσο πλήττει τον κλάδο μας και κατ’ επέκταση τα έσοδα της ΟΠΑΠ ΑΕ. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες που γίνονται μέσω της αστυνομίας και του νόμου για το κλείσιμο καταστημάτων επίγειου δικτύου εταιριών που λειτουργούν παράνομα.

Στην ειδικότερη δε αναφορά του στο νομό μας ανέλυσε στοιχεία για πάνω από 180 επεμβάσεις, 1000 συλλήψεις και 1700 κατασχέσεις, νούμερα που καταδεικνύουν τη σοβαρότητα του προβλήματος.  Για το λόγο αυτό ζήτησε τη συνδρομή του Σωματείου μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί επιτυχώς ο παράνομος στοιχηματισμός που τόσο  μας «ματώνει» οικονομικά.

Οι αντιπρόσωποι μας αφού ευχαρίστησαν τον κ. Ρηγόπουλο για την παραγωγική συνάντηση τον διαβεβαίωσαν ότι το Σωματείο μας θα συμπράξει με κάθε δυνατό τρόπο για την καταστολή του απαράδεκτου αυτού φαινομένου.

Για την Ένωση

Αναστασία Τζαμπαζλή                                             Ευστράτιος Κοτάνης
Πρόεδρος                                                                  ΓραμματέαςCategories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ