Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015
ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ο.Π.Α.Π.  Α.Ε.

ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 39 ΤΗΛ.ΦΑΧ 2310 547148  www.epothx.org  mail enosipra@otenet.gr

ΑΠ:74/11.09.15
ΠΡΟΣ
Δ.Σ. ΠΟΕΠΠΠ

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε απάντηση του από 10.9.2015 εγγράφου σας που μας καλεί να ορίσουμε «άμεσα, άτομο προκειμένου να συμμετέχει στην Επιτροπή Παιχνιδιών» θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

            Από τα μέλη μας κ.κ. Αθανασιάδη και Μαστορίδη πληροφορηθήκαμε πως στο από 8/9/15 Δ.Σ. της Ομοσπονδίας υπήρξε ενημέρωση για  πρόσφατη συνάντηση ήδη υφιστάμενης Επιτροπής της ΠΟΕΠΠΠ με στελέχη της ΟΠΑΠ ΑΕ, αντικείμενα της οποίας ήταν οι προμήθειές μας, η σύμβαση και ο νέος Κανονισμός πρακτορείων.   Η σύνθεση της παραπάνω Επιτροπής ήταν η ακόλουθη : τρεις  συνάδελφοι από την ΕΠΠΑΠ, ένας από το Σωματείο Δωδεκανήσου και ένας από αυτό της Κρήτης, ο οποίος τελικά απουσίαζε.
            Είναι απορίας άξιο για οποιονδήποτε καλόπιστο ενδιαφέρεται για το μέλλον του κλάδου μας, για ποιον λόγο δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στην Επιτροπή αυτή και κατ’ επέκταση στη συνάντηση μέλος του δεύτερου μεγαλύτερου σε αριθμό μελών Σωματείου της χώρας, του Σ. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Ειλικρινά, επειδή αδυνατούμε να κατανοήσουμε με ποιες προϋποθέσεις και με βάση ποιες διαδικασίες συγκροτούνται οι Επιτροπές, έστω οι άτυπες όπως τις αποκαλείτε, σας ζητούμε να μας ενημερώσετε σχετικά.  
          Αδιευκρίνιστες συνθήκες που οδηγούν στη συγκρότηση επιτροπών που διαπραγματεύονται ‘’άτυπα’’ το μέλλον του κλάδου μας, μόνο καινά δαιμόνια δημιουργούν και βλάπτουν την αξιοπιστία της Ομοσπονδίας μας.
            Επειδή όμως το Σωματείο μας έχει σκοπό την προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων όλων των συναδέλφων και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για τη διατήρηση των «κεκτημένων», σε απάντηση της  πρόσκλησής σας και σε ένδειξη καλής θέλησης αποφασίσαμε να συμμετέχουν στην εν λόγω Επιτροπή οι κ.κ. Δημήτριος Γραμματικόπουλος  και Γεώργιος Μαναζής.

Για το Δ.Σ.

Αναστασία Τζαμπαζλή                                             Ευστράτιος Κοτάνης

Πρόεδρος                                                                  Γραμματέας  
Categories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ