Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015


Μετά από καταγγελίες αρκετών μελών του Σωματείου μας, εφιστούμε την προσοχή σας σχετικά με σεσημασμένο άτομο που αυτό το διάστημα περιφέρεται στα πρακτορεία της Θεσσαλονίκης και έχει ήδη ‘’χτυπήσει’’ 4 τουλάχιστον συναδέλφους.
Πρόκειται για άντρα γύρω στα 40, εύσωμο, μελαχροινό με μούσι, ο οποίος συστήνεται πάντα με διαφορετικά ονόματα και ως ιδιοκτήτης εταιρίας φορτηγών. Έχει πλούσιο παρελθόν και εις βάρος του εκκρεμούν δεκάδες καταγγελίες, κυρίως από πρακτορεία της νότιας Ελλάδας.
Προφασιζόμενος διάφορους λόγους κάθε φορά, καταφέρνει και ξεγελάει τους πράκτορες ή ακόμα και πελάτες των μαγαζιών μας, αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά. Η δράση του είναι πολύ επαγγελματική, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει απειλές και εκβιασμούς.
Συνάδελφοι, αν υποπέσει στην αντίληψή σας αυτό το άτομο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε  αμέσως με τις αρχές, οι οποίες είναι ήδη ενημερωμένες για την παρουσία του στην πόλη μας.
Η περίπτωση αυτή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής ώστε να συλληφθεί και να πάψει να αποτελεί κίνδυνο για τα μαγαζιά μας.
Στη διάθεση όσων επιθυμούν, υπάρχει και φωτογραφία του δράστη, η οποία για ευνόητους λόγους είναι αδύνατον να δημοσιευτεί στη σελίδα μας.
Επίσης, όσοι εκ των θυμάτων του θέλουν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους για κοινή αντιμετώπιση του θέματος, μπορούν να το κάνουν στα τηλ. 2310906767-2310943370.
Categories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ