Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ. της «ΕΠΟΘΧ»
ΑΠ 124/20.8.16
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μετά τις  αστοχίες και τα λάθη του κουπονιού στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τους λάθος κωδικούς των συνδυαστικών στοιχημάτων  και πριν καν κοπάσουν οι διαμαρτυρίες μας, βλέπουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη  και να εξελίσσεται ένα απίστευτο  θέατρο του παραλόγου με θύματα και πρωταγωνιστές τους πράκτορες και τους παίκτες  του στοιχήματος.
Σάββατο 20/8/16 και μάταια από το πρωί προσπαθούν οι πράκτορες να επικυρώσουν δελτίο στοιχήματος. Οι αγώνες όλοι ανενεργοί, τα νεύρα και η υπομονή των παικτών σε οριακή κατάσταση, οι ώρες περνούν και πρέπει να φτάσουμε στις 1100 για να αρχίσει να δουλεύει το σύστημα, έστω και χωρίς την αναγραφή των ομάδων.
Ελπίζαμε ότι οι συνεργάτες μας μετά τα προχτεσινά θα ήταν τουλάχιστον πιο προσεκτικοί, ότι θα προσπαθούσαν έστω να διαψεύσουν όσους πιστεύουν ότι επιχειρείται μεθοδευμένη απαξίωση του επίγειου δικτύου. Αντί αυτού όμως, διαπιστώνουμε με μεγάλη μας λύπη έναν χαμηλού επιπέδου επαγγελματισμό και  μία απίστευτα κακή διαχείριση που δεν συνάδει με το μέγεθος του ΟΠΑΠ αλλά ούτε και με τον ιδιωτικό του χαρακτήρα.
Η διαπίστωση είναι κοινή. Τα πρακτορεία δέχονται έναν ανηλεή πόλεμο με διαρκή καθημερινά πλήγματα. Αν κάποιοι είναι ταγμένοι στο να πλήξουν την βιωσιμότητά μας, πρέπει να το παραδεχτούμε ότι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.
Αναμένουμε την επίσημη αντίδραση του ανώτατου θεσμικού μας οργάνου, το κακό  έχει αρχίσει να παίρνει απίστευτες διαστάσεις και η όποια αδράνεια επιδεικνύουμε σαν κλάδος, απλά το τροφοδοτεί.
Θα πρέπει να πιέσουμε ώστε οι υπεύθυνοι να βρεθούν και να ελεγχθούν. Τα τραγικά τους λάθη, σκόπιμα ή όχι, επιφέρουν  τραγικές συνέπειες στα πρακτορεία μας και η υπομονή μας  έχει αρχίσει να εξαντλείται. Επιτέλους, ας δώσουμε εμείς ένα τέλος σε ότι ζημιώνει την δουλειά μας.
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας απέστειλε νέα σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ κ. Damian Cope και περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή του.
Για την Ένωση

Αναστασία Τζαμπαζλή                                                          Ευστράτιος Κοτάνης
Πρόεδρος                                                                               Γραμματέας

Categories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ