Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
26.9.16
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
         

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η αρχαιρεσιακή Γ.Σ. του Σωματείου μας για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. (δείτε τη σχετική ανάρτηση «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ Γ.Σ.» στο www.epothx.org)


Η παρουσία όλων των πρακτόρων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής είναι επιβεβλημένη και αναγκαία  λόγω της κρισιμότητας των περιστάσεων.

Συνάδελφοι, στο άμεσο μέλλον θα αποφασιστεί σε μεγάλο βαθμό η βιωσιμότητα αλλά και η παρουσία-συμμετοχή του δικτύου μας στα επιχειρησιακά σχέδια του ΟΠΑΠ.

Είναι γνωστά πλέον σε όλους μας τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν όπως για παράδειγμα η κατάργηση της απόστασης των 200m, η κατάργηση της δυνατότητας μεταβίβασης καθώς και το τι τελικά πρόκειται να ισχύσει για την προμήθειά μας.

Η συσπείρωση γύρω από το Σωματείο μας είναι ο μόνος τρόπος προάσπισης των επαγγελματικών μας συμφερόντων. Η συμμετοχή σας στις επικείμενες εκλογές της 3ης Οκτωβρίου θα δώσει τη δύναμη στη νέα διοίκηση που θα προκύψει να επιδιώξει με κάθε πρόσφορο μέσο να δοθούν στα παραπάνω θέματα και σε όποια άλλα προκύψουν στο μέλλον λύσεις που θα είναι επωφελείς για τους πράκτορες. Η συμμετοχή σας στις εκλογές είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι  να μη μείνουμε «ουραγοί» αλλά να πρωτοστατήσουμε στα νέα επιχειρησιακά σχέδια του ΟΠΑΠ.

Το Σωματείο μας  απέδειξε τόσο με τη συμμετοχή του και τις τοποθετήσεις του στην ΠΟΕΠΠΠ όσο και με τις συναντήσεις  του με τα στελέχη του Οργανισμού ότι είναι έτοιμο να συζητήσει τα προτεινόμενα σχέδια του ΟΠΑΠ, να καταθέσεις συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία των πρακτορείων, αλλά και να συγκρουστεί ανοιχτά με όποιον θίγει τα επαγγελματικά συμφέροντα των πρακτόρων. Και θα συνεχίσει παραμένοντας ακλόνητο στις θέσεις του, που επιδιώκουν ένα και μοναδικό σκοπό, τη βιώσιμη συμμετοχή των πρακτορείων μας στο επιχειρησιακό ‘’αύριο’’ του ΟΠΑΠ.

Θέλουμε και δικαιούμαστε να είμαστε όπως εδώ και  έξι δεκαετίες  οι πρωταγωνιστές στο χώρο της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών. Θέλουμε και επιδιώκουμε μία υγιή και βιώσιμη συνεργασία με τον Οργανισμό επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών και όχι το μαρασμό των επιχειρήσεων μας και τη σταδιακή αντικατάστασή μας από άλλα  δίκτυα ή φορείς.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ,
    
Την Δευτέρα 3 Οκτώβρη στις 14:00 στο Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος)  ψηφίζουμε για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας.


ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΟΥ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.


ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.


ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

Η Απερχόμενη Διοίκηση της ΕΠΟΘΧ


Categories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ