Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ο.Π.Α.Π.  Α.Ε.

ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 39 ΤΗΛ.ΦΑΧ 2310 547148  www.epothx.ogr  mail enosipra@otenet.gr
Αγαπητοί Συνάδερφοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στον κλάδο των επαγγελματιών πρακτόρων παιγνίων πρόγνωσης και να σας παρουσιάσουμε συνοπτικά τις λειτουργίες και τις δράσεις του Σωματείου μας.

Tο τοπίο των τυχερών παιχνιδιών αλλάζει συνεχώς και πρέπει όλοι να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να συμβάλλουμε στη διαμόρφωσή τους, έχοντας ως βασικές αρχές τη διατήρηση των κεκτημένων μας και την επιδίωξη αξιοπρεπών συνθηκών της επαγγελματικής μας διαβίωσης. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πως η διασφάλιση της δυναμικής μας παρουσίας στο χώρο μπορεί να επιτευχτεί μόνο με τη συνάσπισή μας για την από κοινού επιδίωξη των επαγγελματικών μας συμφερόντων.

Σκοπός του Σωματείου μας είναι η όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση των μελών μας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, είτε αυτά αφορούν στις σχέσεις πρακτόρων-ΟΠΑΠ, είτε στις σχέσεις πρακτόρων-κράτους, είτε ακόμα και θέματα της απλής καθημερινότητάς μας.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού παρέχουμε πληροφορίες μέσα από τις ανακοινώσεις μας για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις των πρακτόρων με τον ΟΠΑΠ όπως για παράδειγμα τον επικείμενο νέο κανονισμό λειτουργίας πρακτορείων, την προμήθειά μας, την αναβάθμιση των παιχνιδιών κλπ. Το Σωματείο μας συμμετέχει δυναμικά και υποβάλλει πάντοτε σοβαρά επιχειρήματα και εμπεριστατωμένες προτάσεις σε όλες τις συναντήσεις με εκπροσώπους του ΟΠΑΠ ή και άλλους φορείς για την επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν. Επιδιώκει περαιτέρω συναντήσεις με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων.

Στόχος μας είναι να μεριμνούμε ώστε η επαφή με τα μέλη μας να είναι διαρκής και ουσιαστική. Παρέχουμε στα μέλη μας νομικές και λογιστικές συμβουλές καθώς και βοήθεια για την επίλυση τεχνικών ή άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη λειτουργία του πρακτορείου. Με τη συνδρομή μας φιλοξενήθηκαν παιδιά πρακτόρων σε κατασκηνώσεις. Οργανώνουμε δράσεις με κοινωνική ωφέλεια όπως η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για την τράπεζα αίματος των πρακτόρων και των οικογενειών τους.

Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη μας και ο καθένας μπορεί να προσέλθει, να διατυπώσει την άποψή του και τις τυχόν προτάσεις του, οι οποίες πάντοτε συζητούνται και λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις ενέργειες και τις δράσεις του Σωματείου μας μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας (www.epothx.org) ή και να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας (τηλ.επ. 2310 547 148) . Μέλη του Δ.Σ. θα σας επισκεφτούν, προκειμένου να σας ενημερώσουν με πληρέστερο τρόπο και να απαντήσουν σε τυχόν απορίες ή προβληματισμούς σας.

Ελπίζουμε ειλικρινά στη συμμετοχή σας με την ενεργή παρουσία σας, τις απόψεις και τις δικές σας προτάσεις, προκειμένου η φωνή του Σωματείου μας να γίνει ακόμα πιο δυνατή και όλοι μαζί να οδηγήσουμε το επάγγελμά μας στο μέλλον με σταθερά και σίγουρα βήματα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΠΟΘΧ»
Categories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ