Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Συνάδελφοι σε όλη τη χώρα που αυτή τη στιγμή δίνεται τίμιο αγώνα ενάντια στη ''ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ'' της ΟΠΑΠ, αυτές τις ημέρες μπαίνουμε στην πιο μεγάλη μάχη ενωμένοι και δυνατοί.


Τα αμφιβόλου αξιοπιστίας μηνύματα από τα νέα όργανα προπαγάνδας, τις κορονίδες και την πύλη των πρακτόρων, μόνο απογοήτευση μας προκαλούν.
60% μας πληροφορούν πως έχει φτάσει το ποσοστό όσων έχουν υπογράψει και το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο μήνυμα για την αλλαγή λογισμικού παραμονές της μεγαλειώδους απεργίας μας.
Συνάδελφοι αναλογιστείτε μόνο τα εξής:


Αφού έχουν φτάσει σε τόσο μεγάλο αριθμό υπογραφών :


* ΓΙΑΤΙ έχουν «αμολήσει λυτούς και δεμένους» σε όλους τους νομούς της χώρας για να μας πείσουν για τα «ευεργετήματα» της νέας σύμβασης;* ΓΙΑΤΙ ζητούν επιτακτικά την υπογραφή από πράκτορες που είναι αμφίβολο αν την επομένη της υπογραφής τους θα συμπεριλαμβάνονται στα επιχειρησιακά πλάνα της Εταιρίας;

* ΓΙΑΤΙ δεν μας ενημερώνουν ευθέως για τον συνολικό αριθμό υπογραφών;


* ΓΙΑΤΙ σε όλες τις συγκεντρώσεις πρακτόρων είμαστε τόσοι πολλοί που δεν χωράμε μέσα στις αίθουσες;


* ΓΙΑΤΙ οι συνάδελφοι συσπειρώνονται και ζητανε ενεργειες απο την Επιτροπή Διαχείρισης και τα Σωματεία;


Συνάδελφοι η μόνη αλήθεια είναι αυτή που βλέπετε μπροστά στα μάτια σας.
Είναι ο θυμός και η οργή που ξεχειλίζει από χιλιάδες τίμιους οικογενειάρχες, ο αγώνας μας για την επαγγελματική και οικογενειακή μας επιβίωση, η αγανάκτησή μας για τον τρόπο που τους μεταχειρίζεται η Εταιρία, για την οποία τόσες θυσίες έχουμε κάνει για πάνω από 50 χρόνια.
Οι αμέτρητες ώρες πίσω από τον πάγκο, τα άγχη για την πληρωμή των υποχρεώσεων, οι επενδύσεις σε εξοπλισμό, ανακαινίσεις και μεταφορές, οι ληστείες, η αγωνία της καθημερινότητας, τα παιδιά μας που δεν τα είδαμε να μεγαλώνουν.
Όλα αυτά συνάδελφοι μας ζητάνε να τα τυλίξουμε σε κόλλα χαρτί με την υπογραφή μας από κάτω και να τα πετάξουμε στα σκουπίδια.
Ζητάνε με τον πιο επιτακτικό τρόπο να βάλουμε την υπογραφή μας για να κλείσουμε μόνοι μας τις επιχειρήσεις μας.
Πιέζουν αφόρητα τους πιο ευάλωτους από εμάς προκειμένου να επιτύχουν νούμερα, κρατούν σε καθεστώς ομηρίας συναδέλφους που θέλουν να μεταβιβάσουν, «κόβουν» το χαμόγελο σε όσους από εμάς επένδυσαν σε αυτό το επάγγελμα με σκοπό να καλυτερεύσουν τη ζωή τους.
Σε όλα αυτά συνάδελφοι εμείς απαντούμε:


ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ!


Θα σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και θα τους κοιτάξουμε στα μάτια, θα γεμίσουμε τα λεωφορεία και θα μαζευτούμε εκατοντάδες αύριο έξω από τη Βουλή για να βροντοφωνάξουμε πως δεν θα τους περάσει!
Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε όλη τη χώρα προκειμένου να προλάβουμε τα σχέδια αποδεκατισμού του κλάδου μας.
Θα αγωνιστούμε συνάδελφοι και θα νικήσουμε γιατί το δίκαιο είναι με το μέρος μας θα νικήσουμε γιατί τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά έχουμε δει και έχουμε αντιμετωπίσει τα πάντα και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ιδιαιτέρως από ανθρώπους που δεν έχει μπειι ποτέ το πόδι τους σε πρακτορείο.
Το ξέρουμε πως ο φόβος και η ανασφάλεια της επόμενης ημέρας σας κρατούν ξάγρυπνους πολλά βράδια τον τελευταίο καιρό.
Ας κάνουμε ότι ΝΟΜΙΜΑ περνάει από το χέρι μας για να είναι η επόμενη μέρα, μέρα χαράς, μέρα προσμονής και ελπίδας!


ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !


ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΕΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ
ΝΟΜΩΝ
ΚΙΛΚΙΣ, ΕΒΡΟΥ, ΠΕΛΛΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΔΡΑΜΑΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΡΤΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΧΙΟΥ, ΣΑΜΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Categories:
  • Ο.Ε.Ε.Θ.

  • Ε.Ε.Θ.

  • ΟΠΑΠ

  • ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ