Συνάντηση με Ηγεσία Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

κατάλογος

    Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 έγινε θεσμική συνάντηση Αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης με την Ηγεσία της Αστυνομίας στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι Αξιωματικοί-Επικεφαλής των Διευθύνσεων, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης καθώς ο στόχος είναι κοινός, να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα στην πόλη μας και να καλλιεργηθεί το αίσθημα ασφάλειας σε επαγγελματίες και πολίτες.
     Η αντιπροσωπεία της ΟΕΕΘ παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε επαγγελματικός κλάδος καθώς και προτάσεις για την βελτίωση των συνθηκών.

    Η ΕΠΟκΜ ζήτησε και έγιναν αποδεκτά:

α) Να μην υπάρχουν χρηματικά ποσά στις αναφορές της ΕΛ.ΑΣ.
β) Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ να περιληφθούν στα δρομολόγια των περιπολιών (για το σκοπό αυτό δώσαμε τον ηλεκτρονικό χάρτη με τα πρακτορεία).
γ) Να γίνει ενημέρωση των πρακτόρων στα θέματα ασφάλειας (για το σκοπό αυτό θα προγραμματιστούν κατά τόπους συναντήσεις με ειδικευμένους Αξιωματικούς)
 
ΥΓ. μόλις τωρα μας ειδοποίησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Αντώνιος Τζιτζής, ότι συνελήφθησαν δύο ενοπλοι ληστές που είχαν πραγματοποιήσει ληστείες σε 6 πρακτορεία και 4 playOPAP.  Θερμές Ευχαριστίες και Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.