ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ  Α.Ε.

ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 39 ΤΗΛ.ΦΑΧ 2310 547148  www.epothx.gr  mail enosipra@otenet.gr
ΑΠ: 35/1.03.13
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Δ.Σ της Ενωσής μας ενημερώνει τα μέλη του για τα παρακάτω θέματα:
1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Επειδή βάσει του Καταστατικού μας δεν υπήρξε απαρτία για τη διεξαγωγή της Γ.Σ. τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013,  η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΄Ενωσής μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκηςπου βρίσκεται στην όδο Αριστοτέλους 27 στον πρώτο όροφο, με οποιονδήποτε αριθμό συμμετεχόντων-μελών μας (άρθρο 16 παρ. 1 & 2).
Θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Εκλογή προεδρείου
  2. Οικονομικός απολογισμός 2012-προϋπολογισμός 2013
  3. Διοικητικός απολογισμός
  4. Έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού.
και τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
2.  ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που αφορά και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ που απασχολούν υπαλλήλους, η ύπαρξη τεχνικού ασφαλείας είναι υποχρεωτική. Το Σωματείο μας στην προσπάθεια να διευκολύνει τους συναδέλφους για την απόκτηση της σχετικής πιστοποίησης εξασφάλισε μέσω της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε τη διενέργεια των μαθημάτων κατάρτισης με πολύ χαμηλό κόστος.  Καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή εως την Παρασκευή 8.3.2013στα τηλέφωνα  2310 547148 και 2310 943 370. 
3. ΑΝΗΛΙΚΟΙ  Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας να τηρούν αυστηρά τη νομοθεσία, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παικτικό τους κοινό και να μην επιτρέπουν την είσοδο στα πρακτορεία ανηλίκων, προς αποφυγή καταγγελιών στον ΟΠΑΠ  μηνύσεων και όλων των σοβαρότατων κυρώσεων που αυτές θα επιφέρουν, Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να α
ναρτήσουν ανακοίνωση σε εμφανές σημείο της εισόδου του πρακτορείου τους πως «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΑΠ».
4.  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:30 -15:00
    ΤΕΤΑΡΤΗ 15:00 – 18:30.
Κάθε Τετάρτη στα γραφεία της ΄Ενωσής μας βρίσκεται ο δικηγόρος κ. Φίλιππος Ζιάννης για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών στα μέλη μας.
Για την ΄Ενωση
Αναστασία Τζαμπαζλή                                                         Κωνσταντίνα Κυριακίδου
Πρόεδρος                                                                              Γραμματέας

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.